Stereo Hearts..

first sekolah
Tuesday, January 3, 2012 | 10:40 PM | 0 comments
SMK KANGKAR PULAI,4/1/2012...BEST giler ari ni ,, dpt kawan2 baru ,, sbb dah pindah klas lah kate kan ,, aku dpt klas AP ,, AP tu klas perdagangan n account ,, HAHA ,, hari pertama sekolah je dah ade keje ,, ni sume sbb ade pelawat dtg skolah punye psal ,, HAHA kiteorg pon belakon jugak ,, same je perangai ,, HAHA
time rehat utk mkn ,, tp aq tak ,, time rehat jalan ,, pastu naik rehat perut nyanyi lagu mcm2 ,, HAHA ,, mknan kat kantin pon x de ,, siket sgt lah ,, koperasi pon jual buku je ,, x kan nk mkn buku pulak ,, klas aq kat blakang skali ,, nasib baik ade kerusi n meja ,, ok lagi ar,, 
 OKEY OKEY ,, AKU JANJI AKAN UPDATE BLOG NI TIAP2 HARI SEKOLAH ,, JANJI TAW ,, :)



Older Post | Newer Post