Stereo Hearts..

Legoland
Tuesday, October 2, 2012 | 11:58 PM | 0 comments

hai awak yang bace blog ni..tiap-tiap minggu mesti nak pergi Legoland.lepas tu,mesti penat,mula lah malas nk pergi sekolah.seronok kan macam tu..HAHA.. memang best lah dekat sana.. panas-panas pon ramai orang datang.. hujung minggu ni ayah kata nak pergi lagi..kalau pergi sana mesti ibu cakap pelangan tetap datang..haha..ye lah tiap hujung minggu datang kan..
hari isnin ni nak pergi lagi ikut sekolah pulak..disebab kan cuti.. so boleh lah ikut..ayah pon cuti kan..memang cakap kat ayah datang awal-awal,lpas tu tunggu group sekolah datang..haha seronok sangat kan macam tu..
Jom lah blogger join hari isnin ni..boleh jumpa kat sana.. nak kenal jugak blogger yang baca post ni..
Tak sabar nak pergi dengan kawan-kawan sekolah ..
Legolang,SMKKP datang ni!!

#

Lama nye tak update blog nih :)
Wednesday, September 19, 2012 | 7:38 AM | 0 comments
hai.lama betul tak update blog nih.. Dah serabut dengan lalang-lalang nih.. Banyak sangat habuk kat blog nih..
HA! nak cerita pasal apa yek malam-malam macam nih.. Tadi dah settle job dengan Ahmoy .. Ni sekarang nak buat homework lah.. Hope lepas ni blog ni tak berabuk lah macam blog ni sebelum ni.. HAHA .. Amin..

*Good Night All My Friend.. :) :) :)
exam melanda lagi ^_^
Monday, March 5, 2012 | 3:59 AM | 0 comments
            hye-hye ,, apa kabar semua ?? lama tak update dekat blog ni ,, sebok lah jugak ,, sekarang ni minggu exam ,, biasa lah bagi pelajar sekolah macam saya ni ,, HAHA ,, hari ni exam b.melayu ,, tak de lah susah sangat ,, esok lagi susah ,, akaun , agama , sejarah ,, semua ada soalan essei kot ,, haha  ,, sebelum study smpat lagi update blog ni ,, HAHA ,, orang suruh study saya update blog bebagai ,, HAHA
hidup dengan permainan :)
Thursday, February 2, 2012 | 4:37 AM | 0 comments
     hye-hye .. lama tak update kot kat blog ni .. rindu kot nk update  .. semalam nak update tapi macam tak best kot .. hari cerita pasal "poke" di facebook tu .. best kot main poke tu .. memang tak ada orang lain lah kawan aku yang selalu poke aku .. HAHA .. Razak lah yang selalu sangat poke aku .. aku pon layan dia dan tekan lah poke back tu .. HAHA .. best kot dengan benda tu  .. bukan dia sorang je .. ada jugak.. tapi dia ni satiap saat je ada ..


             Sambil tekan "poke back" tu .. aku pon main game The Smurfs & Co  .. gempak gile main game tu .. kejap je dah level 4 kot .. baru main tadi .. sampai berebut laptop dengan adik aku kot  ... HAHA

     okay-okay .. nanti update lagi .. kalau korang bosan - bosan mainlah game tu kat facebook .. HAHA

tawan-tawan II
Friday, January 27, 2012 | 2:13 AM | 0 comments
hye-hye .. hari ni nak cerita pasal kawan-kawan lagi lah .. okay-okay .. hari cerita pasal kawan yang rapat "giler" dekat "FACEBOOK" dah selalu call ikut suka hati dia je .. HAHA
                        First sekali nak cerita pasal Afifi .. dia ni rapat lah jugak kalau kat facebook tu .. ni dia



                     Ni kawan aku yang selalu like post kat wall aku dan die ah kawan "poke" aku HAHA.. dia ni memang suka like facebook orang .. haha .. hobi lah katakan .. nama dia Razak ..


                      Yang ni kawan aku yang suka sangat call kita .. mintak "number phone" kawan-kawan kelas yang lain .. nama dia Afiq .. dia pon baru masuk kelas .. mase first dia masuk kelas .. kitaorang anggap dia lembut sebab korang tengok rambut dia .. dah lah depan panjang .. paling best sekali kalau kat kelas kitaorang selalu gelak kan dia bila dia selak rambut dia .. macam perempuan .. HAHA ..

                 Ni pulak kawan aku yang selalu buat aku tergelak je .. setiap kali aku dengan dia mesti gelak punya lah .. kalau masa rehat memang dia lah "bodyguard" aku .. HAHA .. ni dia Mathew

                        Aku ni kaki like post orang .. HAHA .. aku ni dah macam hantu like pulak .. HAHA .. kalau bosan .. aku akan ke page kaki like .. tulis lah lirik lagu yang aku dengar tapi tak ada kene mengena dengan tauk lagu tu .. "BEST GILE" .. HAHA .. KAKILIKE memang gempak lah

okay,okay,okay .. dah dulu .. nanti buat new post lagi :)
tawan-tawan
Thursday, January 26, 2012 | 12:35 AM | 0 comments
hye-hye .. lama dah tak update blog ni .. rase rindu pulak nak update .. okay-okay .. hari ni nak update pasal kawan-kawan kite .. kita mulakan kawan kita yang ni
               ANIS .. dia selalu dengar masalah kita .. kalau ada masalah dekat sekolah atau masalah apa-apa je ..
dia lah pendegar setia kita .. ni gambar dia .. die comel taw
                                         
         Yang ni Ahmoy .. dia kawan kita kat kelas .. dia ni sebenarnye baik taw .. dia ada fake twins .. HAHA .. BFF die lah .. ni pulak gambar die dgn twins dia .. nama twins dia tu nani ..

kadang-kadang time rehat .. kita rehat dengan diaorang ni .. ada sorang lagi shuhada .. dia baru pindah sekolah kiteorang .. ni dia


sekarang ni aku rasa rindu dengan kawan-kawan aku masa form 3 .. tahun ni ramai kawan-kawan aku pindah .. so .. aku nak tunjuk korang kawan-kawan aku .. kebanyakkan nya diaorang kawan aku sejak form 1 lagi ..

tahun ni aku tak satu kelas dengan diaorang semua .. tahun ni aku satu kelas dengan Ahmoy , Aamir , Amirul ,   
Iman , Izzul , Bella dan ramai lagi .. ni aku letak gambar diaorang
Ahmoy dan botol air nya yang comel tu
Aamir : pengawas kelas aku .. HAHA


dua je sudah .. tak payah nak lebih-lebih pulak .. best pulak aku masuk kelas tu .. sampai cikgu nak pindah kelas aku pon .. aku tak nak .. aku dah suka kelas tu .. HAHA

                        sakarang ni aku nak cerita pasal kawan-kawan yang selalu dengan aku kalau aku stayback dekat sekolah .. ni lah dia orang
Ainatul with twin

mak aku kat sekolah Aiza

Iyraa

Atyn





banyak lagi nak cerita kan .. esok cuti lagi .. so boleh cerita lagi .. nanti kita cerita lagi XD

taklah best pulak hari ni
Wednesday, January 11, 2012 | 5:42 AM | 0 comments
hari ni xde lah yang best sgt ,, biase je lah mcm pelajar lain ,, mcm aku ni pagi2 bgun pastu g skolah ,, hari kat skolah okay je lah ,, kje skolah tak payanh nak citer lah ,, bnyak giler ,, lagi akaun lagi lah ,, nsib baek mood cikgu okay ,, so ,, dapat lah buat lah buat gune fotostat ,, baek btol mood cikgu akaun aq tu kan ,, math pon bnyak jugak ,, pening lah ,, nasib baek tak ambik add math ,,
dah lah nnti kalau ada citer lagi nnti aq citer lagi ,, aq bukan ade fans pon kat sini ,,follower je ramai ,,stalker x de ,, HAHA tulis ikot suke aq lah ,, sbb x de yg menbace pon ,, :)

Older Post