Stereo Hearts..

Legoland
Tuesday, October 2, 2012 | 11:58 PM | 0 comments

hai awak yang bace blog ni..tiap-tiap minggu mesti nak pergi Legoland.lepas tu,mesti penat,mula lah malas nk pergi sekolah.seronok kan macam tu..HAHA.. memang best lah dekat sana.. panas-panas pon ramai orang datang.. hujung minggu ni ayah kata nak pergi lagi..kalau pergi sana mesti ibu cakap pelangan tetap datang..haha..ye lah tiap hujung minggu datang kan..
hari isnin ni nak pergi lagi ikut sekolah pulak..disebab kan cuti.. so boleh lah ikut..ayah pon cuti kan..memang cakap kat ayah datang awal-awal,lpas tu tunggu group sekolah datang..haha seronok sangat kan macam tu..
Jom lah blogger join hari isnin ni..boleh jumpa kat sana.. nak kenal jugak blogger yang baca post ni..
Tak sabar nak pergi dengan kawan-kawan sekolah ..
Legolang,SMKKP datang ni!!

#


Older Post