Stereo Hearts..

taklah best pulak hari ni
Wednesday, January 11, 2012 | 5:42 AM | 0 comments
hari ni xde lah yang best sgt ,, biase je lah mcm pelajar lain ,, mcm aku ni pagi2 bgun pastu g skolah ,, hari kat skolah okay je lah ,, kje skolah tak payanh nak citer lah ,, bnyak giler ,, lagi akaun lagi lah ,, nsib baek mood cikgu okay ,, so ,, dapat lah buat lah buat gune fotostat ,, baek btol mood cikgu akaun aq tu kan ,, math pon bnyak jugak ,, pening lah ,, nasib baek tak ambik add math ,,
dah lah nnti kalau ada citer lagi nnti aq citer lagi ,, aq bukan ade fans pon kat sini ,,follower je ramai ,,stalker x de ,, HAHA tulis ikot suke aq lah ,, sbb x de yg menbace pon ,, :)

Older Post | Newer Post