Stereo Hearts..

tawan-tawan
Thursday, January 26, 2012 | 12:35 AM | 0 comments
hye-hye .. lama dah tak update blog ni .. rase rindu pulak nak update .. okay-okay .. hari ni nak update pasal kawan-kawan kite .. kita mulakan kawan kita yang ni
               ANIS .. dia selalu dengar masalah kita .. kalau ada masalah dekat sekolah atau masalah apa-apa je ..
dia lah pendegar setia kita .. ni gambar dia .. die comel taw
                                         
         Yang ni Ahmoy .. dia kawan kita kat kelas .. dia ni sebenarnye baik taw .. dia ada fake twins .. HAHA .. BFF die lah .. ni pulak gambar die dgn twins dia .. nama twins dia tu nani ..

kadang-kadang time rehat .. kita rehat dengan diaorang ni .. ada sorang lagi shuhada .. dia baru pindah sekolah kiteorang .. ni dia


sekarang ni aku rasa rindu dengan kawan-kawan aku masa form 3 .. tahun ni ramai kawan-kawan aku pindah .. so .. aku nak tunjuk korang kawan-kawan aku .. kebanyakkan nya diaorang kawan aku sejak form 1 lagi ..

tahun ni aku tak satu kelas dengan diaorang semua .. tahun ni aku satu kelas dengan Ahmoy , Aamir , Amirul ,   
Iman , Izzul , Bella dan ramai lagi .. ni aku letak gambar diaorang
Ahmoy dan botol air nya yang comel tu
Aamir : pengawas kelas aku .. HAHA


dua je sudah .. tak payah nak lebih-lebih pulak .. best pulak aku masuk kelas tu .. sampai cikgu nak pindah kelas aku pon .. aku tak nak .. aku dah suka kelas tu .. HAHA

                        sakarang ni aku nak cerita pasal kawan-kawan yang selalu dengan aku kalau aku stayback dekat sekolah .. ni lah dia orang
Ainatul with twin

mak aku kat sekolah Aiza

Iyraa

Atyn





banyak lagi nak cerita kan .. esok cuti lagi .. so boleh cerita lagi .. nanti kita cerita lagi XD


Older Post | Newer Post