Stereo Hearts..

tawan-tawan II
Friday, January 27, 2012 | 2:13 AM | 0 comments
hye-hye .. hari ni nak cerita pasal kawan-kawan lagi lah .. okay-okay .. hari cerita pasal kawan yang rapat "giler" dekat "FACEBOOK" dah selalu call ikut suka hati dia je .. HAHA
                        First sekali nak cerita pasal Afifi .. dia ni rapat lah jugak kalau kat facebook tu .. ni dia



                     Ni kawan aku yang selalu like post kat wall aku dan die ah kawan "poke" aku HAHA.. dia ni memang suka like facebook orang .. haha .. hobi lah katakan .. nama dia Razak ..


                      Yang ni kawan aku yang suka sangat call kita .. mintak "number phone" kawan-kawan kelas yang lain .. nama dia Afiq .. dia pon baru masuk kelas .. mase first dia masuk kelas .. kitaorang anggap dia lembut sebab korang tengok rambut dia .. dah lah depan panjang .. paling best sekali kalau kat kelas kitaorang selalu gelak kan dia bila dia selak rambut dia .. macam perempuan .. HAHA ..

                 Ni pulak kawan aku yang selalu buat aku tergelak je .. setiap kali aku dengan dia mesti gelak punya lah .. kalau masa rehat memang dia lah "bodyguard" aku .. HAHA .. ni dia Mathew

                        Aku ni kaki like post orang .. HAHA .. aku ni dah macam hantu like pulak .. HAHA .. kalau bosan .. aku akan ke page kaki like .. tulis lah lirik lagu yang aku dengar tapi tak ada kene mengena dengan tauk lagu tu .. "BEST GILE" .. HAHA .. KAKILIKE memang gempak lah

okay,okay,okay .. dah dulu .. nanti buat new post lagi :)

Older Post | Newer Post