Stereo Hearts..

jumaat yg indah
Friday, January 6, 2012 | 7:33 AM | 0 comments
eheh ,, hmpir2 je lupe nk update blog utk ari jumaat ni ,, ari ni aq nk cerita kan psal bdak skolah aq ,, korang nk yg baek ke yg buruk ?? rase baek yg baek dulu kan ,, ari bdak tingkatan 4 skolah aq dpt sorang lagi pelajar baru ,, mule2 tgk mcm biase je ,, bile dah tgk muke die btol ,, wah !! smart lah seh ,, setiap pelajar bru dtg skolah je aq dgn amoy mesti ckp bdak ni mesti form 4 ni ,, nk sdap kan hati lagi ,, ni bdak klas kite ni ,, HAHA chok giler !! ,, smpai anak polis pon kiteorg ckp bdak form 4 ,, HAHA ,, HA !! skarang aq nk citer pasal yg buruk pulak ,, aq geram btol dgn budak tu ,, taw lah pndai tp klu org tegor tu x pyah lah sombong sgt ,, aq taw lah aq klas blakang ,, x yah ar nk pingir kan aq ,, ye lah aq kan x kaye mcm ko ,, nk suruh org puji ko je ,, bnyak smart muke ko ,, ko ingat air liur aq ko byar ke ,, xnk kan nk suruh aq klu nmpak ko je puji ko ,, ko ingat ko smart sgt ke ,, org dah puji tu terime je lah ,, x payah lah nk control macho ,, wei bdak rmai lagi lah bdak kat skolah kite tu lagi macho dripada ko lah,, x payah nk blagar sgt ,, aq ade satu gmbar ko ,, tu p0on cikgu yg suruh ambik gmbar ko ,, klu x aq x ambik ah bdak ,, bile susah pndai plak crik aq mntak tlong tu la ni lah ,, dah jumpe kwan baru ,, dah dapat ape yg ko nk ko menyombong pulak ko kan ,, itu lah manusia jgn pikir ko yg terbaek dlm dunia ,, ramai lagi hebat ,, ALLAH lagi hebat ,, bkan sorang je ,, rmai ar geng2 ko tu ,, dri dulu bdak ni asyik buat hal je dgn kwan2 baek aq yg laen ,,
HYE BDAK, (SAPA YG MKN CILI DIE LAH YG RASE PEDAS YER) AKU MNTAK TOLONG KAT KO , JGN NK MNYOMBONG SGT DGN ORG BLEH X?? HIDUP KLU MNYOMBONG KO XKAN DPT KWAN BAEK TAW ,, KO INGAT TU

Older Post | Newer Post